• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Babykamer muurschildering

Babykamer muurschildering

U wilt een babykamer muurschildering voor een unieke uitstraling? Rik Groenen is u graag van dienst! U geeft uw wensen door en ik schilder hetgeen dat u wilt. Alles mag en kan bepaald worden, van kleur en formaat tot een afbeelding. Vanzelfsprekend wordt de muurschildering voor de babykamer afgestemd op het interieur. Bekijk dan eens mijn portfolio.

Babykamer muurschildering door Rik Groenen

Oorspronkelijk schilderde Rik decors en vanuit deze ervaring ben ik vaak benaderd door anderen om schilderingen te maken. Hierbij kunt u denken aan Pop Art-schilderingen, geboorteborden, abstracte schilderijen, maar ook muurschilderingen voor buiten. Voor een babykamer muurschildering worden eerst de lijnen op de muur gezet en vervolgens wordt steeds meer naar voren gewerkt.

De werkwijze van Rik Groenen voor een muurschildering kenmerkt zich door:

  • Een muurschildering voor de babykamer is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Afspraak van te voren om uw wensen te bespreken
  • Schilderen met acrylverf; snel droog en geurloos
  • Als de muur droog is, is de muurschildering af te nemen met een vochtige doek
  • Bij sommige projecten wordt een projector gebruikt om tijd te besparen

Mogelijkheden en kosten van een babykamer muurschildering?

Wanneer u een aantal afbeeldingen, plaatjes of foto’s aanlevert, is in principe alles mogelijk. Vervolgens wordt een vrijblijvende prijsopgave gemaakt. Om u een richtprijs te geven zijn kleine babykamer muurschilderingen  al mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en grote muurschilderingen vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de ondergrond en details.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een babykamer muurschildering!

Wilt u een unieke babykamer muurschildering door Rik Groenen laten maken? Vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Vervolgens zal ik contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren.

Indien u vragen heeft, kunt u altijd het contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.

Prijsopgave aanvragenStel uw vraag