• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Muurschildering kinderkamer/babykamer

Lees onder de foto’s verder voor meer informatie omtrent muurschilderingen voor babykamer en kinderkamer!

Prijsopgave aanvragenStel uw vraag

Een muurschildering op de babykamer geeft een unieke uitstraling aan de kinderkamer. Alles wat u geschilderd wilt hebben, kunt u zelf bepalen. Kleur, formaat en afbeelding worden afgestemd op uw wensen en interieur.

Ook kan ik van te voren bij u langskomen, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn omtrent de muurschildering op uw babykamer. Uiteindelijk heeft u een geweldige muurschildering in de babykamer.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een ontwerp? Neemt u dan gerust eens contact met mij op.

Prijsopgave aanvragenStel uw vraag

EEN MUURSCHILDERING BABYKAMER DOOR RIK GROENEN

Schilderen is mijn hobby. Ik ben begonnen met het schilderen van decors en naar aanleiding daarvan ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, o.a. voor op de babykamer, maar ook Pop Art-schilderingen, abstracte schilderijen, geboorteborden en muurschilderingen voor buiten.

Een muurschildering voor in de slaapkamer van uw baby is gemiddeld binnen 1 dag klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van de afmeting
en details van de schildering. Wat voor schildering op de babykamer u ook kiest, het resultaat is altijd perfect afgewerkt en maakt uw kamer echt af.

De werkwijze van Rik Muurschilderingen kenmerkt zich door:

  • Afhankelijk van wat er op de muur komt, worden de details met potlood op de muur gezet
  • De lijnen op de muur vormen de basis om de achtergrond te schilderen. Vervolgens wordt steeds verder naar voren gewerkt
  • Het schilderen met acrylverf (snel droog en reukloos), zodat ‘s avonds meteen weer geslapen kan worden in eigen bed(je)
  • Bij sommige projecten wordt een projector gebruikt om tijd te besparen
  • Als de muur droog is, is de schildering af te nemen met een vochtige doek

Muurschildering jungle kinderkamer door Rik Muurschilderingen

MUURSCHILDERING BABYKAMER GEEFT EEN VROLIJK EFFECT

Wanneer u een babykamer heeft ingericht of gaat inrichten, dan wilt u deze natuurlijk opvrolijken met leuke meubels en accessoires. De muren van een babykamer worden daarnaast ook vaak voorzien van vrolijke kleuren. Dit kan echter nog leuker gemaakt worden door hier een mooie muurschildering voor de babykamer op te laten maken.

U kunt denken aan een muurschildering van een leuke Disney film, een bekende tekenfilm serie of juist een mooie afbeelding die u zelf goed vindt passen bij uw babykamer. Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u hierover meer informatie of wilt u wat inspiratie op doen, kijkt u dan gerust eens rond op onze website. U mag ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor een informatief gesprek waarbij we de mogelijkheden kunnen bespreken.

MOGELIJKHEDEN VAN EEN MUURSCHILDERING BABYKAMER

In principe is alles mogelijk om op de muur te schilderen in de babykamer. Het is belangrijk dat u een aantal plaatjes of foto’s aanlevert van hetgeen dat u op de muur geschilderd wilt hebben. Vervolgens zal ik vrijblijvend een prijsopgave voor u maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Kleine kinderkamer muurschilderingen zijn al mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en een grote muurschildering babykamer vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond (een gladde muur is sneller klaar) en het aantal details. Uiteraard wordt de muurschildering voor de babykamer voor u op maat gemaakt.

VERSCHILLENDE MUURSCHILDERINGEN

U kunt alles door mij laten schilderen wat u maar wenst. Bijvoorbeeld de naam van uw baby, een boom, schommel of beertje. Maar ook Disney schilderingen zijn mijn expertise. Ik schilder graag alles voor u en ga graag met u in overleg over wat u wenst. Uiteindelijk kom ik samen met u tot een prachtig resultaat.

INTERESSE IN EEN MUURSCHILDERING BABYKAMER?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een unieke muurschildering in de babykamer? Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667
of 0485 – 441711.