• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Muurschildering Tilburg

Muurschildering JungleWoont u in de buurt van Tilburg en wilt u een muurschildering laten maken? Rik Groenen biedt uitkomst! Ik ga graag samen met u aan de slag om mooie muurschilderingen te bewerkstelligen. Bent u op zoek naar een muurschildering voor de kinderkamer of babykamer? Heeft u altijd al een mooi beschilderde muur in uw slaapkamer of woonkamer willen hebben? Bij Rik Muurschilderingen is alles mogelijk. U kiest de afbeelding(en) uit. Vervolgens ga ik aan de slag om een schitterende muurschildering in Tilburg op te leveren. Er wordt geluisterd naar uw wensen qua stijl, formaat en kleur. Ook wordt er rekening gehouden met de rest van uw interieur. 

Muurschildering in Tilburg laten maken?

Wilt u een muurschildering laten maken in de gezellige Brabantse stad Tilburg? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Nadat ik begonnen ben met het schilderen van decors ben ik langzaam uitgegroeid naar het maken van muurschilderingen. Denk aan geboorteborden, Pop Art-schilderingen, muurschilderingen voor buiten, maar ook abstracte schilderijen. Gezamenlijk kunnen we uw wensen in kaart brengen om vervolgens tot een prachtig eindresultaat te komen. Op de afbeeldingen kunt u zien wat u kunt verwachten. 

De weg naar een succesvolle muurschildering in Tilburg

Alvorens Rik start met een muurschildering in Tilburg, dient hij volledig helder te hebben wat de klant voor ogen heeft. Het proces wordt bevorderd als u dan al enkele afbeeldingen geselecteerd heeft van hetgeen dat u op de muur geschilderd wilt hebben. Vervolgens gaan we samen bekijken hoe groot de muurschildering moet worden. Wij zullen dan eveneens bekijken welke kleuren de schildering mag bevatten. Hierna kan ik aan de slag gaan met dat wat uiteindelijk een waardevolle toevoeging op uw kamer moet worden. In eerste instantie worden de lijnen op de muur gezet om vervolgens de tekening van kleur te kunnen voorzien. 

Muurschildering Toscane

Wat is de werkwijze van Rik Groenen? 

  • Afspraak vooraf om uw wensen helder in kaart te brengen
  • Een muurschildering in Eindhoven is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Schilderen met acrylverf; geurloos en sneldrogend
  • Af en toe wordt een projector gebruikt voor tijdsbesparing
  • Als de muur droog is, is de muurschildering af te nemen met een vochtige doek

Wat kost het om een muurschildering te laten maken in Tilburg?

Er is geen limiet verbonden aan een muurschildering in Tilburg. Met behulp van de door u geselecteerde afbeeldingen of foto’s bekijken we samen hoe u wilt dat de muurtekening eruit komt te zien. Wilt u een muurschildering van Cars, Winnie the Pooh of van een boom? Niets is te gek ! Rik maakt uw muurschildering altijd op maat.

Nadat de afbeeldingen geselecteerd zijn zal ik een vrijblijvende prijsopgave opstellen. Zo zal het voor u duidelijk worden waar u aan toe bent. Ter indicatie; bij kleine muurschilderingen moet u denken aan bedragen vanaf €75,- inclusief btw. Grote muurschilderingen kunnen gemaakt worden vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren in grootte van de muurschildering, de ondergrond en bepaalde details.

Laat nu ook een muurschildering in Tilburg maken

Woont u in Tilburg en heeft u een baby-, kinder- of woonkamer die ‘saaie’ muren bevat. Dan is het tijd voor een muurschildering van Rik. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsopgave aan. Ik zal vervolgens contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren.

Indien vragen kunt u het contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.

Prijsopgave aanvragen – Stel uw vraag