• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Muurschildering Winnie The Pooh

Muurschildering Winnie The PoohEen muurschildering Winnie the Pooh laten maken? Rik Muurschilderingen is de specialist op het gebied van muurschilderingen Winnie The Pooh. Vrijwel elk gewenst sjabloon is op de muur van uw babykamer of kinderkamer te realiseren. In het verleden zijn er door mij al meerdere Winnie The Pooh schilderingen opgeleverd. Kijkt u voor inspiratie daarom rustig eens rond op deze website. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neemt u dan gerust eens contact met mij op.

Een muurschildering Winnie The Pooh door Rik Groenen

Winnie The Pooh is één van de meest bekende figuren van Disney en daarom ook een veel gevraagde schildering voor op de muur. Schilderen is mijn hobby en door veel positieve reacties in het verleden is dit uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen voor baby- en kinderkamers, maar ook Pop Art-schilderingen, abstracte schilderijen, geboorteborden en muurschilderingen voor buiten. Een muurschildering Winnie The Pooh is gemiddeld binnen een dag te realiseren. Dat is uiteraard wel afhankelijk van het type tekening, de afmetingen en de details van de schildering. Maar uiteindelijk zal het resultaat altijd perfect afgewerkt zijn en zal uw baby- of kinderkamer stralen als nooit tevoren. Een muurschildering van Winnie The Pooh maakt de look van uw kamer namelijk echt af!

Muurschildering van Winnie de Pooh laten maken, hoe werkt dat?

Wanneer u een muurschildering wilt laten maken met Winnie The Pooh daarop dan is het allereerst zaak dat u een mooie afbeelding of enkele afbeeldingen aanlevert waarvan u denkt dat deze mooi op de muur passen in de gewenste kamer. Deze afbeelding wordt vervolgens door mij op de muur geplaatst in een prachtige muurschildering. Wanneer u kiest voor Rik Muurschilderingen dan kiest u voor kwaliteit. De werkwijze van Rik Muurschilderingen kenmerkt zich namelijk door:

  • Afhankelijk van de Winnie de Pooh tekening die op de muur komt, worden de details met potlood op de muur gezet
  • De lijnen op de muur vormen de basis om de achtergrond te schilderen. Vervolgens wordt steeds verder naar voren gewerkt
  • Het schilderen met acrylverf (snel droog en reukloos), zodat ‘s avonds meteen weer geslapen kan worden in eigen bed(je)
  • Bij sommige projecten wordt een projector gebruikt om tijd te besparen
  • Als de muur droog is, is de Winnie the Pooh schildering af te nemen met een vochtige doek

Muurschildering Winnie The Pooh is herkenbaar

Muurschildering Winnie The PoohEen baby- of kinderkamer gaat er pas echt leuk uitzien als deze wordt afgewerkt met details. Zo kunt u kiezen voor een leuke inrichting met meubels, accessoires en knuffels. U kunt de muur voorzien van een mooie kleur verf, maar de kamer gaat pas echt leven als er ook iets leuks op de muur gebeurt. Denkt u daarom in dat geval eens aan Rik Muurschilderingen. Ik kan voor u een prachtige Winnie The Pooh schildering verzorgen, waar u en uw kind(eren) nog jaren plezier van beleven. Winnie The Pooh is voor ieder kind herkenbaar en roept een vrolijk gevoel op. Slapen gaan was nog nooit zo leuk!

Mogelijkheden van een muurschildering Winnie The Pooh

In principe is elke Winnie The Pooh afbeelding mogelijk om op de muur te schilderen. Het is belangrijk dat u dus een aantal plaatjes of foto’s aanlevert van hetgeen dat u op de muur geschilderd wilt hebben. Vervolgens zal ik vrijblijvend een prijsopgave voor u maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Een kleine Winnie The Pooh schildering op de muur is al mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en een grote muurschildering Winnie The Pooh vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond (een gladde muur is sneller klaar) en het aantal details. Uiteraard wordt de schildering voor u op maat gemaakt.

Interesse in een muurschildering Winnie The Pooh?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een unieke muurschildering met de bekende Disney figuur? Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.

Prijsopgave aanvragenStel uw vraag