• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muurteksten op de muur?

Ben je op zoek naar een mooie muurtekst, zodat je een kamer sfeervoller kan maken? Rik Muurschilderingen maakt maar wat graag mooie muurteksten voor je. Of het nou een aantal woorden zijn of complete zinnen, Rik Muurschilderingen doet het voor je!

Een muurtekst laten maken in uw slaapkamer of woonkamer? Het geeft uw kamer in ieder geval een unieke en mooie uitstraling. U kunt zelf kiezen welke muurtekst u op uw muur wilt laten schilderen. Of dat nu een aantal woorden of complete volzinnen zijn; bij Rik Groenen is alles mogelijk. U bepaalt daarbij zelf de tekst, de kleur, de vorm en de stijl. Sierlijk of strak, het kan allemaal. Bovendien zorgen we er samen voor dat de tekst prima aansluit bij de stijl van uw interieur.

Muurteksten van Rik Muurschilderingen

Muurteksten kunnen een kamer compleet transformeren, doordat muurteksten de kamer een unieke en mooie uitstraling geven. U kunt zelf de tekst, kleur, vorm en stijl van de muurtekst bepalen. Sierlijk of strak, het kan allemaal! Rik maakt hierbij gebruik van verf, zodat er altijd sprake is van een strak en bovenal mooi resultaat. Of je nou een muurtekst wil in de slaapkamer, badkamer, wc of kinderkamer… Alles is mogelijk. Het is ook mogelijk dat Rik Muurschilderingen vooraf bij je thuis langskomt, zodat jij en Rik samen kunnen kijken naar wat er mogelijk is. Wanneer je zelf vantevoren een spreuk, woord of zin naar Rik toestuurt, kan hij alvast een prijsopgave maken. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. In sommige gevallen maakt Rik Muurschilderingen gebruik van een projector, want daar wint hij tijd mee.

Binnen enkele uren kan er al een mooie muurtekst op uw muur staan! Je kunt al vanaf €75-, een kleine muurtekst op je muur hebben staan. Een grote is vanaf een bedrag van €150-,. De prijs is afhankelijk van de grootte van de muurtekst, de ondergrond en eventuele details.

Rik verft met sneldrogende, reukloze acrylverf. Als Rik een wandtekening heeft gemaakt in een kinderkamer, kan je kind die zelfde gewoon in zijn of haar eigen kamertje slapen.

Wil je de muurteksten liever niet op de muur? Dan kan Rik simpelweg gebruik maken vanpanelen. Panelen zijn makkelijk te verwijderen en geven ook nog eens de mogelijkheid om sfeervolle ledverlichting achter de muurteksten te monteren.

Muurtekst met verf

De muurteksten van Rik Groenen geven uw muren een eigen, unieke look. U bepaalt zelf wat u op de muur laat zetten. Rik zorgt er vervolgens voor dat de tekst netjes op de muur komt te staan. De letters worden daarbij geschilderd met verf. Zo heeft u altijd een strak en prachtig resultaat. Op het gebied van muurteksten is eigenlijk alles te realiseren. Het is ook mogelijk om vooraf bij u langs te komen om zo samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Rik Groenen, uw muurteksten specialist

Schilderen is al jarenlang mijn hobby. Van het een kwam het ander en naar aanleiding van het schilderen van decors ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurtekeningen en muurteksten voor in de woonkamer, slaapkamer of badkamer, maar ook vele andere mogelijkheden zoals de mooiste muurschilderingen voor de kinderkamer of babykamer. Een muurtekst, die vervolgens met verf wordt afgewerkt, is gemiddeld binnen enkele uren gerealiseerd. Uiteraard is dit afhankelijk van de afmeting en details van de muurtekst. Wanneer u kiest voor Rik Groenen, dan kiest u voor een muurtekst met de volgende werkwijze:

  • Allereerst worden de details van de muurtekst met potlood op de muur gezet.
  • De lijnen van de muurtekst vormen de basis om de achtergrond te schilderen. Zo wordt steeds verder naar voren gewerkt.
  • Daarna wordt er geschilderd met acrylverf die snel droogt en reukloos is
  • Om tijd te besparen wordt bij sommige projecten de muurtekst op de muur geprojecteerd.
  • Als de muur volledig droog is, is de muurtekst schildering af te nemen met een vochtige doek.

Muurtekst met vele mogelijkheden

Zoals aangegeven is er in principe van alles mogelijk om op de muur te laten zetten in de vorm van tekst. Wanneer u zelf een spreuk, een tekst of afbeeldingen verzamelt van hetgeen dat u op de muur wilt hebben, dan kan ik vooraf een prijsopgave voor u maken. Zo weet u waar u aan toe bent met betrekking tot uw nieuwe muurtekst. Bij Rik Groenen is het mogelijk om een kleine muurtekst te maken vanaf € 75,-, inclusief btw. Een grote muurtekst kan vanaf € 150,-, inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de afbeelding, de ondergrond en de details.

Wilt u een muurtekst laten maken?

Wilt u de meest prachtige muurteksten op de muur laten schilderen die kleurrijk met acrylverf zijn afgewerkt? Neemt u dan gerust eens contact op met Rik Groenen. Zo bekijken we samen de mogelijkheden. U kunt ook een vrijblijvende prijsopgave aanvragen. En heeft u andere vragen? Vult u dan gerust het contactformulier op deze website in. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.

Prijsopgave aanvragenStel uw vraag
Contact opnemen?
aanvraag doen
contact pagina
mail ons
bel ons