• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pop Art schilderijen

Pop Art schilderijen

Pop Art schilderijen geven een unieke uitstraling aan bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer. Wilt u zo’n schilderij laten maken? Voor deze schilderijen kunt u terecht bij Rik Muurschilderingen. Alles wat u geschilderd wilt hebben, kunt u zelf bepalen.

“Alles is mogelijk!”

Kleur, formaat en afbeelding van het schilderij worden afgestemd aan uw wensen en interieur door Rik Groenen. Ook kan ik van te voren bij u langskomen, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn voor de schilderijen.

Prijsopgave aanvragenStel uw vraag

Wat is pop art?

Wat is pop art? Pop Art is een stroming in de moderne kunst die voornamelijk in de jaren ’50 en ’60 heel erg populair was. De kunststroming is afgeleid van het woord ‘popular culture’ en is ontstaan als protest tegen het abstract expressionisme.

Deze stroming is ontstaan in Engeland en in de Verenigde Staten. De pop art stroming kwam voort uit een bepaalde tijdgeest. Denk hierbij aan de tijd van de vrouwenemancipatie, seksuele revolutie en de vrijheid. Een bekend voorbeeld hiervan zijn de schilderijen van Marilyn Monroe.

Uw pop art specialist

Schilderen is mijn hobby. Naar aanleiding van het schilderen van decors ben ik door anderen benaderd om schilderijen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook Pop Art-schilderijen, abstracte schilderijen, geboorteborden en muurschilderingen voor buiten. Pop Art schilderijen zijn gemiddeld binnen 1 dag klaar. Dit is afhankelijk van de afmeting en details van het schilderij.

Professionele werkwijze

Mijn werkwijze tijdens het maken van schilderijen kenmerkt
zich door:

  • Afhankelijk van wat erop het schilderij komt, worden de details voor de Pop Art met potlood op het doek gezet
  • De lijnen op het doek vormen de basis voor de pop art schilderijen. Vervolgens wordt steeds verder naar voren gewerkt
  • Het schilderen met acrylverf (snel droog en reukloos), zodat ‘s avonds het Pop Art-schilderij gelijk opgehangen kan worden

Popartschilderijen op basis van een foto

Popartschilderijen worden gemaakt aan de hand van een foto. Dit kan een foto zijn van een bekend persoon, maar ook van uzelf of uw kind/huisdier. In de schilderijen worden drie of vier kleuren gebruikt. Deze kleuren kunt u van te voren zelf bepalen. Aan de hand van een vrijblijvende prijsopgave en een voorbeeld van hoe het Pop Art schilderij eruit komt te zien, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. U weet precies wat u kunt verwachten!

“Het schilderij is al binnen 1 dag klaar”

Ook een pop art schilderij laten maken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor unieke Pop Art schilderijen in bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer? Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.

Prijsopgave aanvragenStel uw vraag